שני זוגות של חברים טובים רכשנו בנסיעה לסין. היום נפגשנו בפעם השנייה, לאחר המסע.
לשולחן יפהפה שעוצב בידי הבת של המארחים, הוגשו מנות ראשונו, עיקריות ואחרונות.
יש בידי את המרשם הנפלא של החצילים שאכלנו למנה ראשונה, שאני אקרא להם: החצילים של דבורה.
להלן המרשם:
לקלות 6-7 חצילים על האש ולקלף (לא מתחת למים).
להניח כשהם שלמים בקערה יפה (דבורה לא קצצה את ראשם, והם הציצו מחוץ לקערה).
להכין רוטב מ: 9 כפות רוטב סויה, 9 כפות יין לבן, 6 כפות סוכר, 3 כפיות דבש, 6 כפות חומץ בן יין, 7 שיני שום קצוץ.
לשפוך על החצילים את הרוטב שהוכן ולהניח על החצילים השלמים.
שעתיים אחר כך להגיש.
ממש מעדן!
להשאיר תגובה