עוגת הגבינה שתמיד מצליחה, אפילו לילדים קטנים

היו ימים שהעוגה הזו הייתה עולה אל שולחני לעיתים קרובות. גם הבנות שלי הכינו אותה. היום אני לא מעלה אותה במחשבותי אפילו, בגלל הסוכר. אבל בשביל הנוסטלגיה, הנה הרצפט:

בסקויטים טבולים בחלב (או קוניאק) מונחים על תבנית.

בפוד פרוססור מערבבים 250 גרם גבינה 9% (אפשר להתגמש…), עם שקית של פודינג אינסטנט וניל (או בננה ואפילו שוקולד), קצפת אחת, וכוס חלב.

מורחים בשכבות, כלומר, שכבה הגונה של תערובת הגבינה ומעליה עוד בסקויטים טבולים בחלב. וחוזר חלילה. בימים יצירתיים אפשר להוסיף עוד משהו בין השכבות (תותים, אם הפודינג הוא וניל, בננות אם הוא בננה, או שברי פרלינים אם הפודינג הוא שוקולד).

מכניסים למקרר, ואם רוצים משהו שנראה יותר גלידתי – לפריזר.

אם עושים את זה בקבוצה קטנה, אפשר ללמוד  על עבודת צוות.

לא שוכחים ללקק את הכלים.

2 תגובות to “עוגת הגבינה שתמיד מצליחה, אפילו לילדים קטנים”

  1. גבי Says:

    תודה שקיימת את הציפייה,
    אבל עכשיו את צריכה להעשיר את הרפרטואר
    אצלנו זו עוגה שכיחה וותיקה עוד ממטבחה של אימי ז"ל.

  2. benziv Says:

    זו בהחלט עוגה ותיקה מאד. ולא נס ליחה. והנכדים נהנים כמו שנהניתי אני. ואתה.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: