אחרי סדנא בנושא של סיפורים ארגוניים, ולפני יום עבודה במכללה, נסעתי לעבור צהרים במסעדה נחמדה, "ביתא", בברודצקי 17, תל אביב.
פעם הייתה שם קונדיטוריה טובה, אבל לא יותר מזה. כבר שנים, כשאני מגיעה לשם, אני חושבת לעצמי, איך גדל המקום והיה למה שהוא היום. איך נוצל הפוטנציאל של מה שיש. ואיך זה שהיה שם מקודם – לא ידע.
כשהפסקתי לחשוב על זה הזמנתי לי סלט עוף שכלל: נתחי פרגיות חמים, עדשים, ארוגולה, רשאד, בצל סגול חתוך בקשתות גדולות ומפוררות, ו.. רוטב גזר חריף.
נהניתי מהסלט, מאד. שפע הצבעים, הטעמים, התרכובת של הכל בהכל.
החלטתי להכין לעצמי בבית. שאלתי על הרוטב. הסתבר שמכינים ממנו מחית, ומוסיפים חרדל דיג'ון חריף. מעולה שווה לנסות בואריאציות שונות, גם בבית.
ועוד דבר חשוב: המלצר היה מקסים. לא יודעת את שמו. אמר לי שיש להם עוד סלטים טובים. אני יודעת. הייתי שם כבר בעבר.
להפתעתי קיבלתי הנחה של צהרים: 10%, וגם זה היה נחמד.
להשאיר תגובה