כן, קבוצה אחר קבוצה. זו הייתה קבוצה אחרת, וגם ממנה אני נפרדת. עדיין נותרו כמה משימות, אבל שוב לא ניפגש כקבוצה. להלן מילות הפרידה ממנה:
תפוחי אדמה ברוזמרין
מודה ומתוודה, אני אוהבת מאד להכין תפוחי אדמה ברוזמרין. קודם כל בגלל הריח, אחר כך בגלל הטעם ולבסוף בגלל הקלות. לא פגשתי אנשים שלא אוהבים את התבשיל: מקטנים ועד גדולים.לאלה מכם שרוצים להפוך את המטפורה למשהו פרקטי יותר, אני מוסרת הוראות הכנה:
רחצו תפוחי אדמה קטנים (או חלקו גדולים לחתיכות קטנות) יבשו, הניחו בתוך תבנית, פזרו שמן זית ביד נדיבה, הניחו גבעולי רוזמרין, ומלח בישול. אפו בתנור עד שתפוחי האדמה יהיו רכים, ללא התנגדויות מיותרות.
הגישו עם מנה עיקרית או ליד סלט.
בישלנו והתבשלנו, ואני מקווה שיצא לנו מעדן רצוי וראוי שטעמו נימוח וריחו מושך, לא פחות מהתבשיל הנ"ל.
אני רוצה לאחל לכם שריח המקצוע יהיו לכם כריח הבושם הטבעי והנעים כל כך של הרוזמרין, שה"תבשילים" שלכם יהיו טעימים וקלים, ושהתנור שלכם יפיק יצירות משובחות בקלות.
עם חלקכם אני מניחה שאתראה ואוכל לבדוק אם ניסיתים.
מאחלת חיים מקצועיים של התנסות והתבשלות.
שמחה על החוויה המשותפת במטבח שלנו ועל תרומת כל אחד/ת מכם/ן לניחוח.
מודה במיוחד לשותפתי, שעזרה וטרחה, ודאגה לכל, כל הזמן.
אתי בן זיו, 04/06/2010
להשאיר תגובה